Све категорије
4
АСА
АСА
АСА
АСА линија за екструзију филма
АСА линија за екструзију филма
АСА линија за екструзију филма
АСА линија за екструзију филма

АСА линија за екструзију филма


Место порекла:Кина
Бренд Име:Јвелл
Сертификат:ИСО ЦЕ УЛ ТУВ
Конкурентска предност:
Висок квалитет, велики капацитет, висока стабилност, светска постпродајна услуга, више од 30 година искуства у развоју
Додај у корпу
aplikacije

АСА филм се широко користи у области црепа због својих изванредних перформанси против старења. Може да реализује онлајн термални композит у исто време обраде кровних плочица.

Opis

АСА филм се користи за паковање и ламинирање. Пластична амбалажа и производи од пластичне амбалаже постају све популарнији на тржишту, посебно композитна пластична флексибилна амбалажа и површински премази за грађевинске материјале.

specifikacije
моделЈВС90-1500
МатеријалАСА материјал
Ширина производаКСНУМКСмм
Дебљина производаКСНУМКС-КСНУМКСмм
Спецификација екструдераЈВС90 / 30
Капацитет (макс.)КСНУМКС-КСНУМКСкг / х


Конкурентска предност

Због свог изванредног својства против старења, АСА филм се широко користи у области кровних плочица. У процесу кровног црепа, може постићи он-лине термални композит, са уједначеном дебљином, без разлике у боји и великом снагом везе. разлика у боји традиционалног коекструзионог АСА композита, а такође смањује цену сировине.

Кораци процеса

напредак

Recenzije
 • ПП линија за екструзију дебелих плоча

  Један од најпоузданијих и најпоузданијих произвођача машина за екструзију у Кини. Одлична компанија са којом сам радио дуги низ година. Никада нисам имао проблема са било којим од својих производа и они су за мене произвели стотине хиљада стопа. Топло препоручујем.

  Савана
  Вијетнам
 • Линија за екструзију ПЕТ листова

  ВЕЛЛ су нам били одличан партнер током година. Наше искуство је укључивало сјајно корисничко искуство, благовремене одговоре, фер цене и брзи обрт. Ценим посао који пружају и препоручио бих их сваког дана.

  Мохамед Або Халима
  Турска
 • ПЦ сунчева плоча

  Радио сам са ЈВЕЛЛ-ом последњих 8 година. Они су мој добављач број 1. Они доследно пружају одличну услугу и производе савршеног квалитета... такође, они су заиста љубазни људи са којима се ради, који свакодневно иду изнад и даље, а када је потребно нешто "посебно", увек су спремни да се прилагоде мој захтев.

  Ваел Ел-Саиед
  Турска
Пошиљка

паковање

Вруће категорије

Унфолд
вхатсапп Вецхат
Врх
0
Упитна корпа
  Ваша кошарица је празна
празанистрага