Све категорије

Повратне информације од наших драгих купаца

Придржавајте се напорног рада и иновација, фокусирајте се на корисничко искуство. Изградите интелигентни глобални еко ланац опреме за екструзију.

Започните свој упит одмах
Добар квалитет, добра сарадња.

Добар квалитет, добра сарадња. Веома је пријатно искуство са Јвеллом. Сви људи су веома љубазни и одговорни. Кеви Зхоу је тако невероватан кроз цео мој процес и био је одличан у комуникацији. Надам се да можемо имати дугу сарадњу.

Моханмоуд
Egipat
Најпоузданија компанија коју сам икада срео!

Најпоузданија компанија коју сам икада срео! Дуго смо се повезали за наш процес. Од великог пројекта до веома малог проблема, Јвелл је увек стрпљив да ми помогне. Хвала вам пуно на Јвеллу труду.

Јаце
Пољска
Ово није први пут да наручујем Јвеллову машину.

Ово није први пут да наручујем Јвелл-ову машину. Машина је веома добра, једноставан за употребу, дуготрајна употреба. Од 2003. године смо се срели на изложби пластике. То је добро искуство за то време када смо се окупили да разговарамо о машини за цеви.

Геоге
Француска
Веома добра машина!

Веома добра машина! Јвелл је познат широм света. Верујем у компанију која увек има добру славу. Чуо сам Јвелла од свог пријатеља и он каже да воли јвелл људе. Зато сам одлучио да купим машину од Јвелл-а, верујем свом најбољем пријатељу, а верујем и Јвелл-у.

Соуге
Цоте д'Ивоире
ПП линија за екструзију дебелих плоча

Један од најпоузданијих и најпоузданијих произвођача машина за екструзију у Кини. Одлична компанија са којом сам радио дуги низ година. Никада нисам имао проблема са било којим од својих производа и они су за мене произвели стотине хиљада стопа. Топло препоручујем.

Савана
Вијетнам
Линија за екструзију ПЕТ листова

ВЕЛЛ су нам били одличан партнер током година. Наше искуство је укључивало сјајно корисничко искуство, благовремене одговоре, фер цене и брзи обрт. Ценим посао који пружају и препоручио бих их сваког дана.

Мохамед Або Халима
Турска
ПЦ сунчева плоча

Радио сам са ЈВЕЛЛ-ом последњих 8 година. Они су мој добављач број 1. Они доследно пружају одличну услугу и производе савршеног квалитета... такође, они су заиста љубазни људи са којима се ради, који свакодневно иду изнад и даље, а када је потребно нешто "посебно", увек су спремни да се прилагоде мој захтев.

Ваел Ел-Саиед
Турска
ХДПЕ линија за екструзију дебелих плоча

Веома професионалан и разуман са жељом да изађе у сусрет потребама и захтевима купаца. Хвала ЈВЕЛЛ, хајде да наставимо одличан радни однос. Веома ефикасно и брзо. Препоручено, хвала пуно.

Салахеддин Бенгуиба
Алжир
Дрво-пластична опрема

Всем привет! Ми давно сотрудничаем с етој компании, закупаем пластиковое оборудование, в основном оборудование из древесно-пластиковог профила. Отличниј продукт и доставлен воврема. На мој взглад, ето главниј лидер россијского ринка, рекомендуу!

Светлана Догадина
руски
Опрема за прозорске профиле

Веома добра и поуздана компанија! Набавили смо 5 линија за производњу прозорских профила, услуга је била веома добра, опрема је произведена и испоручена на време!

Сарита
Обала Слоноваче
Опрема за пелетирање

Веома одговорно особље. Наручили смо опрему за гранулацију и веома смо задовољни квалитетом. Оператер може директно да прати процес производње, тако да је све на највишем нивоу!

Јасвиндер Јамвал
Индија
Буцклебоард опрема

Већ дуже време сарађујемо са компанијом ЈВЕЛЛ. Недавно сам наручио опрему за производњу дрво-пластике, испорука је на време, фирма је стабилна, а запослени активни и одговорни. Препоручено!

Ебрахим Агха
Алжир
Дрво-пластична опрема

Давно работаем с етој компании и даут отличние консультации по всем оборудованиам. Мои клиенти также будут размесать повторние закази на пластиковие изделиа, произведенние производственној линији, а рекомендуу ето!

Анастасија
руски

Вруће категорије

Унфолд
вхатсапп Вецхат
Врх
0
Упитна корпа
    Ваша кошарица је празна
празанистрага