Све категорије

Придружите се ЈВЕЛЛ-у за постизање будућности, Каутек Цхина Пхоеник Ресуррецтион

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 5

пиц-1

Бон, Немачка, 2024.01.08 - Каутек Масцхиненбау ГмбХ, поново је рођен након аквизиције Цхина Јвелл Мацхинери!

Дана 8. јануара 2024, Цхина Јвелл је завршила потпуну аквизицију Каутекса, главне производне базе Каутекса - Цхина Каутек је реорганизован у Фошану са новом компанијом: Фосхан Каутек Мацхинери Мануфацтуринг Цо., Лтд. и свечано отварање у Фошану 24. априла. Главни тим Фосхан Каутек Мацхинери Мануфацтуринг Цо., Лтд. чине виши запослени у Каутек-у у Немачкој и Кини. Бренд Каутек је дубоко укључен на кинеско тржиште више од 30 година и има комплетан систем ланца снабдевања и базу купаца у Кини, служећи врхунским корисницима у различитим индустријама.

Истовремено, у циљу бољег пружања услуга кинеским купцима, олакшавања успостављања дубоких, блиских и погодних веза са купцима и пословним партнерима, остваривања комплементарности делте реке Јангце и делте Бисерне реке, и зрачење ка Пекинг-Тиањин- Хебеи и северна Кина, Каутек кинеско представништво је основано у Суџоуу 2024.01.09.

пиц-2

пиц-3

Господин Хе Хаицхао, председник Управног одбора, посветио је велику пажњу развоју Каутек Цхина, лично је планирао изглед и предузео више мера како интерно тако и екстерно како би навео Каутек Цхина да напише нови пут иновација и зеленог лидерства.

2024.04.23~27Фосхан Каутек тим, заједно са немачким Каутек тимом и Јвелл Мацхинери, окупио се у Шангају да учествује на Међународној изложби гуме и пластике ЦХИНАПЛАС 2024.

пиц-4

пиц-5

пиц-6

20240625 Председавајући Посетио је фабрику Фосхан Каутек, а Ду Гуолианг, главни технолошки директор компаније Фосхан Каутек, дао је детаљан увод у ток процеса, план исправљања и прецизност обраде два комада опреме која се склапа. Председник Састао се са тимом компаније и имао је дискусију и детаљну размену са тимом.

пиц-7

пиц-8

Током разговора, господин Он је истакао важност животне средине, здравља и безбедности, као и бриге и међусобног поштовања запослених и породица. Истиче се да Фосхан Каутек треба да подржава концепт дугорочности, да подржава дугорочне намере и да се фокусира на технологију и иновације! Подстакните запослене да уче и више комуницирају, побољшају своју самопоштовање, раде заједно, напредују и заједно стварају славу и будућност Каутек-а!

Тим Фосхан Каутес је направио групну фотографију са председавајућим Хе.

пиц-9

Пун и пријатан радни дан протекао је несвесно, председник је срдачно позвао запослене у компанији на вечеру после посла. Сви су отворили своја срца за комуникацију са председником Хеом, а председник Хе је такође поделио своје животне анегдоте, подстичући младе да јуре своје снове, а Каутес је позорница на којој сви могу да покажу своје таленте.

пиц-10

Председавајући Хе-ово стратешко планирање и детаљна упутства не само да су указали на пут напред за Каутес, већ су и убризгали снажан подстицај у нас. Хајдемо руку под руку, са вишим стандардима, строжим захтевима и практичнијим стилом, и заједно напишимо сјајније сутра за Фосхан Каутес!

Фосхан Каутек, ти и ја идемо заједно! Каутек Глобал, постизање будућности!

Вруће категорије

Унфолд
вхатсапп Вецхат
Врх
0
Упитна корпа
    Ваша кошарица је празна
празанистрага