Све категорије

Јвелл Мацхинери вас позива на азијско-пацифичку изложбу гуме и пластике у Кингдаоу

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 9

пиц-1

Индустријски догађај, узимајући замах
21. Азијско-пацифичка међународна изложба гуме и пластике
Ускоро свечано отварање
Јули КСНУМКС-КСНУМКС
Јвелл вас позива да будете заједно

пиц-2

пиц-3

Јвелл Мацхинери је одличан бренд у кинеској индустрији екструзије пластике и глобални добављач решења технологије екструзије. Основан у Шангају 1997. године, након 27 година сталног развоја, успоставио је осам производних база у Шангају, Џоушану, Суџоуу, Чангџоуу, Хаинингу, Тајланду, Чуџоуу, Куанђиаоу и другим местима, који покривају површину од више од 1,000 хектара. Има више од 30 холдинг професионалних компанија, више од 3,000 запослених и велики број менаџерских талената и пословних партнера са идеалима, достигнућима и професионалном поделом послова. Сваке године производи више од 3,000 комплета високо аутоматизоване, штедљиве и ефикасне интелигентне опреме за екструзију пластике.

пиц-4

Јвелл производи покривају производне линије као што су мешање и гранулација различитих полимерних материјала, цеви, профила, лимова, ливених филмова, нетканих тканина, предење хемијских влакана, као и машине за шупље калупе, рециклажа пластике (дробљење, чишћење, гранулација), као и интелигентну пратећу опрему као што су цеви са завртњима, калупи Т-типа, вишеслојне округле главе матрице, мењачи сита, ваљци и аутоматизоване помоћне машине. Његови одговарајући производи се користе у разним амбалажама, декорацији грађевинских материјала, медицинској заштити, фотонапонским литијумским батеријама и другој новој енергији, 5Г комуникацијама, аутомобилским ентеријерима, лаким материјалима, композитним материјалима од угљеничних влакана, складиштењу енергије водоника и другим правцима. Међу њима, опрема за екструзију за мешање и модификацију полимера углавном укључује: серију екструдера са два пужа са високим обртним моментом, средњим обртним моментом и ултра-високим обртним моментом; комплетни сетови опреме за модификацију биоразградиве пластике; петрохемијска опрема за гранулацију и модификацију праха; инжењерска опрема за мешање и модификацију пластике; комплетне опреме за термопластичне еластомере; еколошки прихватљива јединица за гранулацију за калемљење и модификовање продужетка ланца; ЛФТ-Г производна линија за гранулацију термопластичних композитних материјала импрегнацијом ојачаних дугим влакнима; разне мастербатцх комплете опреме итд.

пиц-5

Јвелл је био на првом месту у кинеској индустрији екструзије пластике 14 узастопних година. Компанија има независни систем интелектуалне својине и тренутно има више од 1,000 овлашћених националних патената, укључујући више од 80 патената проналаска. Освојио је многа признања као што су "Национално високотехнолошко предузеће", "Најбољих 50 националних предузећа за производњу лаке индустријске опреме", "Топ 100 националних предузећа за науку и технологију лаке индустрије", "Шангајски познати бренд", "Национални кључни нови производ" , „Покрајински технолошки центар предузећа“, „Специјализовано и ново предузеће“ и „Мало џиновско предузеће“.


Приказ производа

Нови материјали, нове технологије, нови производи

ЕВА/ПОЕ производна линија филма за соларну инкапсулацију

пиц-6


Линија за производњу задње плоче од ПП/ПЕ фотонапонских ћелија

пиц-7


ТПУ линија за производњу невидљивог филма за покривање аутомобила

пиц-8


ЦПП-ЦПЕ производна линија ливеног филма

пиц-9


Линија за пуњење и модификацију гранулације биоразградивог пластичног скроба

пиц-10


Машина за обрезивање пулпе

пиц-11


ЈВЗ-БМ30Плус трослојни машина за дување калупа са нивоом течности

пиц-12


Линија за производњу фурнира за намештај ПЕТГ

пиц-13


Линија за производњу ПП/ПС листова

пиц-14


Серија опреме за функционалне филмске облоге

пиц-15


Линија за производњу дуваног филма високе баријере

пиц-16


ПЕ/ПП линија за екструзију дрвених пластичних подовапиц-17


ХДПЕ великог пречника линија за екструзију цеви

пиц-18

недефинисаннедефинисан

На изложби вас очекују још узбудљивије ствари
Јули КСНУМКС-КСНУМКС
Међународни изложбени центар Кингдао Ворлд Екпо Цити
Чекамо вас на штанду А1 у хали Н6

Регистрација посетилаца за посету изложби

пиц-20

Вруће категорије

Унфолд
вхатсапп Вецхат
Врх
0
Упитна корпа
    Ваша кошарица је празна
празанистрага